Ibiza Jazz Festival

  • Home
  • Ibiza Jazz Festival

Ik durf het bijna niet uit te spreken en kan het zelf amper geloven. Maar goed, ik zal de realiteit toch maar eens onder ogen moeten komen. Hoe is het in hemelsnaam al september?

Nu augustus voorbij is, is september de tijd van het jaar wanneer alles weer een beetje afkoelt, wat meer relaxed is, en wat minder druk is. Maar nog steeds hangt er een onwijs goede energie op het eiland.

Hoewel het zomerseizoen haar piek heeft bereik, zijn er nog steeds genoeg dingen te doen aankomende maand op Ibiza. Behalve natuurlijk de closing parties, zullen er ook andere evenementen georganiseerd worden die sowieso de moeite waard zijn om nog even op te wachten.

Welke datum je in ieder geval vrij moet houden is 5 tot en met 9 september, want dan komt het Ibiza Jazz Festival terug naar het eiland. Het festival zal plaatsvinden in het oude stadje van Ibiza stad- Dalt Vila. Internationaal erkende jazz muzikanten zullen op het evenement afkomen, en het festival biedt de ideale gelegenheid om eens een andere muziekstijl op Ibiza te ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *