Ibiza investeert in de havens van het Eiland

  • Home
  • Ibiza investeert in de havens van het Eiland

Havenbedrijf investeert € 5.500.000 in de havens van Vila en Savina

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Het plan is door de Raad van Bestuur van de APB in haar laatste vergadering in december vorig jaar goedgekeurd. In dit plan is een investering van € 42.300.000 voor de vijf havens van algemeen belang van de eilanden opgenomen.

Uitstraling Port Vila

De investering voor de haven van Ibiza is € 5.100.000, waarvan 1,5 miljoen zal worden besteed aan de voltooiing van de werken aan Martell. Dit budget omvat ook een krediet bestemd voor de start van de bouw van het Maritiem Station in Botafoc, evenals de ontwikkeling van projecten, zoals de toekomstige herstructurering van de haven.

In de haven van de Savina, zal ondertussen, € 400.000 worden toegewezen voor het project voor het verfraaiing van de haven, die voorziet in de hervorming van de huidige constructie en de bouw van een nieuwe vismarkt, waarvan de bouw volgend jaar zal worden uitgevoerd.

De haven van Palma zal € 16.300.000 ontvangen terwijl in de haven van Mahon € 4.800.000 zal worden geïnvesteerd. De haven van Alcudia, telt niet mee in 2017 en zal geen nieuwe infrastructuur krijgen. Het budget voor deze haven zal zich richten op het bevorderen van de projecten die in de komende jaren worden uitgevoerd.

[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *