Ibiza Five Star, meer dan een catamaran

  • Home
  • Ibiza Five Star, meer dan een catamaran

Ibiza Five StarDe Ibiza Five star werd deze week in gebruik genomen. Deze catamaran blijkt veel meer in huis te hebben dan een het doel waarvoor hij ooit is ontworpen: zeilen.
De boot is een zeer complete luxe accommodatie.

Ibiza Five Star, een unieke catamaran in de wereld, biedt bezoekers meer dan de alom bekende sunset cruises. Je kunt eerder spreken over een drijvend restaurant annex beachclub. Op 3 juni werden prominenten van het eiland, zakenlieden, politici, de havenmeester en journalisten uitgenodigd om aan boord te komen van dit varende paleisje.

De eigenaar van Ibiza Five Star, Frederic Sciamma, heeft dit bijzondere gezelschap uitgenodigd om te laten zien dat dit niet het zoveelste party concept op een catamaran betreft.

Ibiza Five Star is gemaakt voor de fijnproevers onder ons en biedt zowel dag- als avond afvaarten waarbij de opvarenden getrakteerd worden op diverse shows, maar ook kunnen genieten van de creatieve keuken aan boord. De dagtochten starten vanaf Playa den Bossa en dan is de afvaart om 13:00 en rond 18:00 kan er aan tafel gegaan worden. Na het eten zal de muziek je in de verleiding brengen een dansje te doen aan boord en en passant wordt er dan een prachtige zonsondergang beleefd op zee. De hele trip duurt tot 23:00 uur.

Met een capaciteit voor 143 personen is de boot nooit overvol. “Wij zijn geen partij boot die buiten de wet opereren, hebben we alle vergunningen om klanten maximale veiligheid op de dag en tijdens de nacht te bieden,” zei de visionair van dit idee. “We willen de sfeer van een beachclub naar zee brengen en de magie die zoveel mensen aantrekt overbrengen met de beste muziek, cocktails en diensten aan onze klanten,” voegde hij eraan toe.

Web: Ibizafivestar.com

all-aboard

 
http://youtu.be/lHqwZ3p0NZQ

five-star

five-star-boarding

five-star-es-vedra

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *