Huurprijzen Balearen derde

  • Home
  • Huurprijzen Balearen derde

pisos-prijzen-juni-2015IBIZA – Voor een appartement op de Balearen betaal je gemiddeld 718 euro per maand als je het voor lange termijn huurt. Dat blijkt uit de cijfers van de website Pisos.com.

Het duurste waren de appartementen in juni in de provincie Mardid (942 €/maand), gevolgd door het Baskenland (889 €/maamd). Als je goedkoop wilt huren, dan zul je moeten vertrekken naar Galicia in Spanje want daar bedroeg in de maand juni de gemiddelde huurprijs voor een appartement 473 euro per maand.

Gemiddeld betaal je in Spanje voor een appartement van 108 vierkante meter een prijs van 594 euro per maand. Op de Balearen krijg je overigens voor de gemiddelde prijs van 718 euro per maand wel 149 vierkante meter woning tot je beschikking.

In het verschenen rapport worden de Balearen niet verder uitgesplitst. Dus wie denkt met een koopje weg te komen, bedenk wel dat in de berekeningen dus ook Formentera, Menorca en Mallorca zijn meegenomen. De prijzen op Ibiza zijn stukken hoger dan het gemiddelde in de autonome regio Balearen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *