15 C
Ibiza Town

Hotelbezetting juli blijkt 90 procent

Moet lezen

Ses Salinas

Verandering van weer

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

hotelIBIZA – Het blijft goed gaan met de hotel branche op Ibiza en Formentera. De hotels waren in de maand juli voor 90,08 procent vol, zo maakt de vereniging van hoteliers bekend.

Deze bezettingsgraad is nagenoeg identiek aan die van 2013. In dat jaar werd er een bezettingsgraad gehaald van 89,89%. De daling, die eigenlijk geen naam mag hebben, werd veroorzaakt door Ibiza. De maand startte wat moeizaam, maar tijdens de tweede helft van juli beleefde de bezetting een significante opleving.
Het noorden van het eiland heeft een maximale bezetting van 94,03% bereikt; Santa Eularia kende in de laatste twee weken van de maand 93,83%, de baaien van Sant Jose 93.02% en tot slot werden 93.19% van alle bedden in de hotels van Ibiza stad verkocht. Het slechtst scoorde San Antonio en de baai van deze stad, daar werd slechts 90,7 procent gehaald. 

Over het gehele toeristische seizoen van mei tot juli werden de hotels voor 78,80 procent bezet en dat is meer dan in 2013 het geval was: 76,88 procent van de bedden was toen verkocht.

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!