15 C
Ibiza Town

Horloge dieven gepakt

Moet lezen

Verandering van weer

Ses Salinas

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

rolexenIBIZA – De politie van Ibiza heeft op het parkeerterrein van Pacha in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden. Zij probeerden een eerder gestolen horloge te verkopen.

Het horloge, wat een waarde vertegenwoordigt van 30.000 euro, werd te koop aangeboden voor 10.000 euro. De klok werd aangeboden aan de persoonlijke beveiliger van de eigenaar, waarmee de dieven in contact gekomen waren. Hij maakte na telefonisch contact een afspraak op de parkeerplaats van Pacha en waarschuwde de politie ter plaatse. Toen die het verhaal aan hadden gehoord, stelden zij zich verdekt op. Toen de dieven het horloge toonden aan de beveiliger kwam de politie in actie en arresteerde het tweetal. Het horloge wat ze wilden verkopen was zonder enige twijfel van de baas van de beveiliger. De mannen, twee Italianen, C.A.D.P. van 31 jaar en C.S. van 26 jaar, werden gearresteerd en meegenomen voor verhoor. Bij aankomst op het politiebureau bleek één van de twee in het bezit van nog een horloge wat vermoedelijk ook van diefstal afkomstig is.

De nationale politie kondigde gisteren de arrestatie aan van afgelopen donderdag van een andere vermeende leden de Rolex bende. Deze arrestatie houdt verband met de de diefstal van vijf luxe horloges die een waarde vertegenwoordigen van meer dan 125.000 euro.

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!