Tips wat je kan doen op Ibiza als de zon weg is

  • Home
  • Tips wat je kan doen op Ibiza als de zon weg is

Als je op vakantie naar Ibiza gaat, is het natuurlijk heerlijk om op het strand of bij het zwembad in het zonnetje te liggen. Dit is natuurlijk waar je vooral voor komt op het prachtige eiland. Het kan soms gebeuren dat het bewolkt wordt een dag, of zelfs meerdere dagen. Geen zorgen, er zijn genoeg leuke dingen te doen op het eiland. Wij hebben voor jou wat leuke dingen uitgekozen om te kunnen doen. 

Shoppen in Ibiza-stad
Ibiza-stad is de plek op het eiland om te kunnen shoppen. Als het bewolkt is, is het een perfecte dag om te gaan winkelen. Het beste is om naar de oude haven te gaan, hier zitten de bekende winkels zoals Zara, Mango, Berschka, 10 Days, Pull&Bear, Stradivarius en nog veel meer. Daarnaast heb je nog veel leuke toeristische Ibiza winkeltjes. Veel van deze winkels vind je in de oude haven, dit zijn leuke kleine straatjes.

Relaxen in een spa
Op een regenachtige dag is het een heerlijk idee om te gaan relaxen in de spa. Er zijn verschillende spa’s te vinden op Ibiza. In Santa Eularia zit de heerlijke spa Aguas de Ibiza. Deze bestaat uit een groot zwembad, waterbedden, Finse sauna, stoombad en verschillende soorten douches. Je kunt er ook een behandeling nemen of een cocktail drinken. Een andere leuke spa is Agroturismo Atzaro in Sant Eulalia, hier kun je ook gebruikmaken van de gym.

Eiland verkennen en eten
Maak er een leuke dag van door het eiland te gaan verkennen met de auto en ergens wat te gaan eten of drinken. In een dag kun je het hele eiland hebben gezien met de auto. Er zijn duidelijke routes waarmee je overal kunt komen. Ondertussen kun je op leuke plekjes stoppen. Je hebt de leuke winkel SLUIZ, in Santa Gertrudis, waar je heel veel leuke spullen kunt bekijken. Maar ook kun je ergens wat gaan eten, bijvoorbeeld The Giri Cafe in Sant Joan. Hier kun je heerlijk eten in een hele mooie tuin. Zo zijn er nog heel veel leuke plekjes en restaurants over heel Ibiza. 

Hippie markten
Op Ibiza zijn de twee hippiemarkten Las Dalias en Punta Arabi erg leuk en bekend. Als je hier op een warme en zonnige dag heen gaat, zal het erg druk zijn. Op een bewolkte dag is het dan een goed idee om naar een van die markten te gaan. Hier staan veel kraampjes met leuke kleren en andere spulletjes. Vaak is er livemuziek aanwezig en kun je er wat lekkers eten. Wil je weten waar en wanneer verschillende hippie markten zijn? Kijk dan bij ons in de agenda bij evenementen. 

Op Ibiza kun je ook nog naar de bioscoop gaan, hiken, naar een museum, escaperoom, en nog veel meer andere activiteiten. Er zijn dus genoeg leuke dingen te doen op Ibiza als het weer minder is. Neem een kijke op onze website voor een groot aantal aan leuke evenementen en activiteiten. 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *