15 C
Ibiza Town

Hoera, de HEMA komt naar Spanje

Moet lezen

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Verandering van weer

hemaDe HEMA gaat filialen openen in Spanje en de eerste winkels zullen voor juli dit jaar een feit zijn, zo meldde topman Ronald van Zetten van het bedrijf in het radioprogramma Nieuwsuur.

Het is nog onduidelijk waar de filialen in Spanje zullen komen. Ook heeft de HEMA expansieplannen in Frankrijk waar ze nu al 30 winkels hebben. De directie van het bedrijf heeft al vanaf begin 2008 laten weten de ambitie te hebben om verder te groeien binnen Europa. Op dit moment zijn er ruim 100 zaken in Belgë, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

De eerste HEMA werd geopend in 1926 in Amsterdam. Op dit moment telt het concern van warenhuizen 600 filialen. In Nederland wordt meer dan de helft van de filialen gerund door franchisenemers die hun assortiment en aankleding afnemen bij het Hema-concern. Ook via internet kunnen consumenten kopen bij de HEMA.

Gezien de grote vraag van Nederlanders op Ibiza naar een echte rookworst, denken we dat er een flink aantal blij zullen zijn als de HEMA ook op Ibiza een filiaal opent.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!