Historische samenwerking tussen space Ibiza en eden Ibiza voor 2024 seizoen

  • Home
  • Historische samenwerking tussen space Ibiza en eden Ibiza voor 2024 seizoen

Ibiza’s iconische nachtclubs Space Ibiza en Eden Ibiza hebben een historische samenwerking aangekondigd voor het zomerseizoen van 2024. Deze samenwerking markeert een belangrijke terugkeer van Space Ibiza naar het eiland na jaren van afwezigheid.

Terugkeer naar San Antonio Space Ibiza zal een 23-weekse residentie houden bij Eden Ibiza, beginnend op 26 april en eindigend op 4 oktober 2024. Dit wekelijkse evenement, dat elke vrijdag plaatsvindt, is een eerbetoon aan de oprichter van Space, Pepe Roselló, en zijn geboorteplaats San Antonio. Het doel is om de rijke clubgeschiedenis van Ibiza nieuw leven in te blazen.

Gezamenlijke Missie De samenwerking tussen Space en Eden is gebaseerd op wederzijds respect en een gedeelde visie om het nachtleven van Ibiza te verheffen. Beide clubs streven ernaar een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden voor clubbers over de hele wereld. De evenementen zullen niet alleen draaien om muziek, maar ook om de gemeenschappelijke liefde voor dans en saamhorigheid die Ibiza kenmerkt.

Vooruitzichten Met deze samenwerking hopen beide clubs het nachtleven van Ibiza nieuw leven in te blazen en een nieuw tijdperk van feesten in te luiden. De terugkeer van Space Ibiza wordt gezien als een viering van leven, muziek en de onmiskenbare geest van Ibiza.

Voor meer informatie en tickets, bezoek Eden Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *