Hispania koopt hotels op

  • Home
  • Hispania koopt hotels op

san-miguel-overzichtSAN MIGUEL – Hispania vastgoedactiva verwierf 100% van de aandelen van Real Estate San Miguel, die eigenaar is van de drie hotels op Ibiza. Hiermee ging een bedrag gemoeid van € 32.000.000.-, dat maakte REIT maandag bekend aan de Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV ).

Hispania is met de transactie eigenaar geworden van het vier sterren Galleon Hotal met 182 kamers, het Cartago hotel, drie sterren en 196 kamers, en het Hotel Club San Miguel; 106 kamers en beloond met drie sterren. Alle drie bevinden zich in Port de Sant Miquel, op het strand. Ook werd Hispania eigenaar van de naast Cartago gelegen appartementen en het restaurant naar Hotel Club San Miguel.

De REIT is van plan om de drie hotels na het seizoen grondig te hervormen. Tot die tijd blijven de huidige beheerders gewoon het seizoen afmaken. De bedoeling is dat straks twee van de hotels van vier sterren voorzien gaan worden en één hotel zal zelfs een vijf sterren hotel gaan worden na de verbouwingen.

De symbolische enclave en de natuurlijke schoonheid van de baai bieden ongekende mogelijkheden voor deze grote investering volgens REIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *