Hï Ibiza kondigt opening party en Black Coffee residency aan

  • Home
  • Hï Ibiza kondigt opening party en Black Coffee residency aan

Top nieuws van Playa d’en Bossa’s nieuwste superclub. Hï Ibiza heeft namelijk net bekend gemaakt dat haar openingsfeest zal plaatsvinden op de eerste dag dat Black Coffee resident zijn.

Dit jaar wordt het tweede seizoen voor zowel de Zuid Afrikaanse superster en de gelikte superclub Hï. Het feest gaat allemaal beginnen op zaterdag 26 mei. Voor de rest van de zomer, tot en met 6 oktober, zal Black Coffee elke zaterdag achter de draaitafels gaan staan in de populaire nieuwe club op Ibiza.

Hoewel we bijna niet kunnen wachten op de onthulling van de rest van het programma, weten we zeker dat dit van worldclass niveau zal zijn. Wij verwachten een zomer vol met de beste underground DJ’s en internationaal erkende ibiza regulars.

Wat ook relaxed is aan de club in Playa d’en Bossa, is dat het zich tegenover haar ‘zusterclub’ Ushuaia bevindt. Dus wanneer je klaar bent met feesten in dit party hotel, kan je oversteken en rechtstreeks door dansen in de Hï. Hoewel een tussenstop voor een deootje misschien geen overbodige luxe zou zijn.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *