Het weerbeeld ziet er niet best uit

  • Home
  • Het weerbeeld ziet er niet best uit

regenWe schrijven zoals jullie weten heel graag over het weer, vooral als de vooruitzichten weer geweldig zijn. Deze keer brengen we helaas geen fijn nieuws.

Bestel maar open haard hout, zoek je sokken maar op, pak je paraplu en regenpak maar uit de schuur en zet de automatische tuinsproeiers maar in de winterstand. Want het gaat slecht worden. En geloof ons, echt slecht.

Vandaag zal het kwik nog oplopen naar een aangename 21 graden en zal er weinig tot geen bewolking zijn. Maar vannacht trekt het dicht en rond de klok van 4 zullen de eerste buien Ibiza bereiken. De regen zal op woensdag de hele dag roet in het eten gooien en ook donderdag zullen er veelvuldig buien vallen. De temperatuur zal beide dagen niet boven de 16 graden uitkomen. Op vrijdag is er een kortstondige opleving met een zonnetje en 17 graden, maar dat is geen voorbode voor het weekend want dan begint de ellende pas echt.

Op zaterdag zullen we te maken krijgen met veelvuldige neerslag en winterse temperaturen van 14 graden. Zondag wordt het, voor zover dat kan althans, nog erger. 14 graden, veel regen en storm.

Als je meer wilt lezen over het weer en achtergronden kijk dan eens op onze website www.ibizaweer.nl

En Jaime? Die heeft zo zijn eigen oplossing:

jaime-in-de-regen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *