Het weer: er is licht aan de horizon

  • Home
  • Het weer: er is licht aan de horizon

ibiza-weerNa een aantal tergende dagen kon je je afvragen of je niet naar het weerbericht in Nederland zat te kijken. Bakken met neerslag en Hollandse temperaturen vielen ons ten deel. Maar er is hoop.

Zaterdag zal nog de boeken in gaan als een kletsnatte lentedag, maar dan is er toch echt verbetering op komst. Zondag kan er nog een verdwaalde bui vallen, maar de temperatuur stijgt van al naar een meer acceptabele 19 graden. En dat is een stuk prettiger als de 15 graden die we op zaterdag voor onze kiezen krijgen.

Maandag volgt dan echt de laatste dip voorlopig en de rest van de week verwelkomen we de gebruikelijke 20 plussers weer als we naar de thermometer kijken. Het is zeer ongebruikelijk dat er in deze periode een dergelijke kou en zoveel neerslag genoteerd wordt. Normaal gesproken komt in de lente de temperatuur op Ibiza overdag niet onder de 20 graden en is de hoeveelheid neerslag beperkt tot hooguit een enkele bui.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele weer op Ibiza? Kijk dan op www.ibizaweer.nl Deze website heeft een eigen weerstation op het eiland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *