16.2 C
Ibiza Town

Het houdt niet op [update]

Moet lezen

regen-bliksemIBIZA – We krijgen nog een flinke portie ellende te verwerken op Ibiza als we naar de voorspellingen kijken. De regen- en dondergoden hebben vandaag en morgen een snipperdag, maar zondag gaan ze weer helemaal los.

Voor de eilanden heeft AEMET alvast weer de code geel opgegeven voor zondag en die kan mogelijk opgeschaald worden naar code oranje. Ons advies voor wie zich wil verplaatsen: koop een kano en wie droge voeten wil houden: huur een appartement op de tweede verdieping. Lokaal zullen er weer gigantische buien gaan vallen en dat weerbeeld zal aanhouden tot minstens woensdag aanstaande.
De temperatuur blijft overigens wel redelijk; zo rond de 25 graden overdag en ook de nachten blijven aangenaam warm met een graad of 21.

[update 17:06] 

Voor de eilanden Ibiza en Formentera heeft het AEMET voor aanstaande zondag de weercode opgeschaald van geel naar oranje. Er wordt bijzonder zwaar weer verwacht.

Het weer instituut voorspelt dat er op sommige plekken tot wel 100 mm regen kan gaan vallen in 12 uur en op andere plekken wel 50 mm per uur.

 

 

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel