Hasj verwerkingsplaats opgerold in San Joan

  • Home
  • Hasj verwerkingsplaats opgerold in San Joan

wiet-san-joanIn de plaats San Joan op Ibiza heeft de lokale politie een verwerkingsplaats voor cannabis opgerold en ontmanteld. Er is één man aangehouden.

De Guardia Civil heeft een man aangehouden voor het houden van een laboratorium waar cannabis werd verwerkt. Bij huiszoeking vond de recherche 5,27 kilogram cannabis en nog eens 7 kilogram toppen van cannabis planten. Bij de huiszoeking werd tevens diverse apparatuur in beslag genomen.

De recherche kwam de zaak op het spoor nadat er een weiland was ontdekt waar cannabis planten werden gekweekt. Na observatie kwam de recherche achter de woonplaats van de kweker. Op het terrein stonden 40 cannabis planten die professioneel werden gekweekt en 39 planten die net waren geknipt om te verwerken. Ook werd er apparatuur gevonden om het knipafval te verwerken tot hasj, alsmede een hydrolische pers met toebehoren, een vacuummachine met bijbehorende plastic zakken en nog meer. Bij de man thuis werd een deels ondergrondse binnenkwekerij aangetroffen waar de wietplantjes onder een groeilamp konden groeien. De man is in verzekering gesteld en zal aan de rechter uit moeten leggen waar hij allemaal mee bezig was.

wietkweek-san-joan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *