Harbour club Ibiza geopend

  • Home
  • Harbour club Ibiza geopend

harbour-clubUit berichtgevingen op andere websites hebben we opgemerkt dat de Harbour Club Ibiza nu dan toch haar deuren geopend heeft.

Op couturekrant.nl lazen we het volgende artikel:

Met gepaste trots openden eigenaren John de Jong en Richard van Leeuwen The Harbour Club Ibiza op donderdag 8 augustus 2013. De nieuwe hotspot is gesitueerd op Talamanca Beach grenzend aan een prachtig zandstrand met dito uitzicht over zee. Het restaurant op Ibiza is na Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam alweer de vierde vestiging van de succesformule: The Harbour Club.

The Harbour Club Ibiza leent zich uitstekend voor een lunch met verse sushi en sashimi of voor een sfeervolle avond met vrienden; welke je in stijl kunt afsluiten met een keuze uit de uitgebreide cocktailkaart.

Neem plaats in de buitenruimte met kleurrijke muurschilderingen gemaakt door neo pop-art kunstenaar Selwyn Senatori, die een mooi contrast vormen met de natuurlijke elementen zoals de houten vlonders en tafels.

En ook binnen is het heerlijk zitten met knusse zitjes en uitzicht over zee.

The Harbour Club Ibiza ligt op 15 minuten lopen van Ibiza Stad en deelt haar buurt met vooraanstaande uitgaansgelegenheden zoals de Pacha, Cipriani en Lio.

Vanaf de redactie wensen we de ondernemers veel succes met hun filiaal op Ibiza. En mochten er aanvullingen zijn dan kunnen jullie altijd mailen met de redactie op redactie@ibizavandaag.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *