HappyBiza dag vandaag

  • Home
  • HappyBiza dag vandaag

happybizaIBIZA – Vandaag staat de hele dag op Ibizavandaag in het teken van HappyBiza. Een dag waarop we alleen maar goed en leuk nieuws brengen vanaf het eiland.

Natuurlijk is niet alles kommer en kwel, maar we willen toch wel even uitleggen waarom we vaak “slecht” nieuws brengen over Ibiza. Een voorbeeld: het is geen nieuws als er voor een boot een dolfijn uitzwemt. Het is echter wel nieuws als diezelfde dolfijn dood aanspoelt met wonden van een scheepsschroef. Het is ook geen nieuws dat er van die mooie bomen staan achter de heuvel van San Miguel. Als diezelfde bomen in de fik staan, dan is dat wel nieuws.
Daarbij komt nog dat we Ibiza zeker niet in een kwaad daglicht willen zetten, maar wat we publiceren is slechts het topje van de ijsberg. We kunnen wel een aparte crime site beginnen over Ibiza inmiddels.
En of jullie er nou interesse in hebben dat de lokale voetbalclub met een loterij 810 euro op heeft gehaald om nieuwe schilderijtjes op de kinderafdeling van het ziekenhuis aan te schaffen, dat betwijfelen we.

Genoeg over nieuws, want het goede nieuws is dat we vandaag alleen goed nieuws brengen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *