Happy birthday, Carl Cox!

  • Home
  • Happy birthday, Carl Cox!

safehouse-partyPLAYA DEN BOSSA – We moeten ver terug in de tijd, naar 2001, toen ondergetekende de eer had om in «O» Dance Theatre in Den Haag het eerste interview met Carl Cox had. In die tijd bleek Carl al gek van verjaardagspartijtjes want speciaal voor de verjaardag van zijn Nederlandse vriend “Johan Cyber” was de Engelsman aanwezig om een uren durende set te draaien.

Vanaf die tijd volgde ik Carl op de voet en was ik bij veel bekende, maar ook underground feestjes waar hij draaide. Sinds een aantal jaren draait Carl ook op zijn eigen verjaardag op Ibiza. Dus dan is het eigenlijk dubbel feest want ik heb de goedlachse man nog nooit een foute set horen draaien in de pak hem beet 15 jaar dat ik hem al volg.

Vandaag draait Coxy in de Space ter gelegenheid van zijn verjaardag samen met Heidi en Jon Rundell. Gegarandeerd het dak er af. Vanaf deze plek wil ik Carl persoonlijk van harte feliciteren met zijn 52e verjaardag, want vanavond komt het er niet van, dan genieten we van zijn muziek op de dansvloer!

happy-birthday-carl

Tickets Carl Cox

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *