Guardia Civil entert partyschepen

  • Home
  • Guardia Civil entert partyschepen

Guardia Civil enter partyschepenIBIZA – De Guardia Civil is samen met de maritieme tak van deze dienst een offensief gestart tegen de partyschepen in de wateren rondom Ibiza. De schepen worden gecontroleerd op vergunningen, veiligheid, omgevingslawaai en de opvarenden worden gecontroleerd op drugsbezit. Ook moet de crew blazen om te zien of ze alcohol genuttigd heeft aan boord.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De Guardia Civil heeft een offensief gelanceerd om te zien over de vele partyschepen voldoen aan de voorschriften. Tot dusver hebeen de leden van de Guardia Civil en de maritieme tak van deze dienst al 20 controles op de veiligheid, omgevingslawaai, alcohol en drugs uitgevoerd.

De controles dienen zich als complete verrassing aan en zodra de schepen van de Guardia langszij komen, enteren de agenten meteen het schip. De boten van de Guardia houden onderwijl in de gaten of er niets over boord wordt gegooid. Eenmaal aan boord volgt een zeer strenge controle waarbij de veiligheidsomstandigheden (vesten, noodsignaalapparatuur, e.d.) en de drugscontrole het zwaarst wegen. De apparatuur die zorgt voor het geluid wordt nagekeken en alle vergunningen worden nagekeken door de Guardia. Vervolgens ondergaat de complete bemanning een blaastest om te zien of ze alcohol genuttigd hebben aan boord. Dat is verboden voor bemanningsleden.

Als alle zaken in orde zijn dan mag de kapitein verder varen, maar als er zaken niet in orde zijn dan is het feestje meteen ten einde en zal het partyschip onder begeleiding van een schip van de Guardia Civil terug moeten keren naar de haven.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *