Grote finale voor Ocean Beach Ibiza

  • Home
  • Grote finale voor Ocean Beach Ibiza

Het is weer een mega succesvol seizoen geweest voor Ocean Beach Ibiza. Deze week zullen de laatste twee closing parties plaatsvinden op deze glamorous hotspot, waarvan de Kisstory closing party vandaag,  dinsdag 2 oktober.

 

In juni 2012 opende Ocean Beach haar vestiging in San Antonio, en vulde hiermee onmiddellijk een gat in de markt. Eindelijk was er een locatie dat stijlvolle en decadente poolparties organiseerden, iets wat er voorheen ontbrak aan de west kant van het eiland.

 

Ocean Beach is een must-visit voor iedereen die niet bang is om zich mooi aan te kleden, Dom Perignon champagne te bestellen en te flaneren op een VIP bed aan het zwembad.  In de (late) middag geniet je hier van een cocktail aan het zwembad, terwijl het feest, naarmate de middag vordert, steeds wilder wordt.  Behalve haar glamourgehalte staat Ocean Beach ook bekend om haar goede line-ups, en live performances en entertainment.

 

Voor veel feestgangers is een dagje spelen in het hedonistische Ocean Beach tijdens hun vakantie op Ibiza niet meer weg te denken. En we begrijpen waarom..  Als je de Kisstory closing vandaag niet kan bijwonen, dan kan je altijd nog naar de final Ocean Beach Ibiza closing party gaan, aanstaande vrijdag 5 oktober.

 

Aanstaande vrijdag zal Ocean Beach haar seizoen met een knaller afsluiten, en naar verwachting wordt dit het grootste en meest spectaculaire feest wat het Ocean Beach ooit georganiseerd heeft.

 

Dus maak je klaar voor de grote finale, hierna zal je sowieso begrijpen waarom de Ocean Beach feesten verplicht zijn tijdens een bezoek aan Ibiza.  

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *