13.9 C
Ibiza Town

Goedkoopste- en duurste vakantiebestemming in Spanje

Moet lezen

hotel-bossaGemiddeld betaal je in Spanje voor een hotelkamer 158 euro per nacht. Maar niet in Playa den Bossa of in Marbella, zo blijkt uit de Trivago Hotel Price index.

Hier betaal je respectievelijk 286 en 190 euro per nacht als je samen een in een hotel wilt verblijven. Opvallend is het enorme onderlinge verschil van bijna 100 euro tussen de plaatsen op Ibiza en in Zuid-Spanje. Op de derde plek staat La Manga (Murcia), wat maarliefst 22 procent duurder geworden is ten opzichte van een jaar geleden. Hier betaal je nu voor een tweepersoonskamer 167 euro per nacht.
Op de vierde plek volgt Salou met 166 euro, Costa Adeje (Tenerife) met 157 euro, Puerto Alcudia (Mallorca) en Playa de Palma (Mallorca) met 146 euro. In Benidorm (Alicante) zijn de prijzen ten opzichte van juli vorig jaar met 5 procent gestegen tot 140 euro per nacht.

Het goedkoopste kom je weg als je kiest voor een hotel in Puerto de la Cruz op het Canarische eiland Tenerife. De plaats waar de prijs het meest is gestegen is Puerto Alcudia met 28 procent. De prijs kelderde het meest in Benicasim (Castellón) met 25 procent.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel