Gewelddadig incident in de oude haven van Ibiza stad

  • Home
  • Gewelddadig incident in de oude haven van Ibiza stad

Onrustige Zondagmiddag

Op zondag werd de serene sfeer van de oude haven van Ibiza Stad ruw verstoord door een gewelddadig incident dat zich snel ontwikkelde tot een uit de hand gelopen ruzie. Een man sloeg plotseling een fles kapot en begon daarmee mensen aan te vallen, wat leidde tot paniek en chaos onder de aanwezigen.

Het Incident

Volgens ooggetuigen brak het incident uit rond 15:00 uur in de middag. Een man, die naar verluidt onder invloed van alcohol was, raakte betrokken bij een verhitte woordenwisseling met een groep mensen op een van de drukke terrassen langs de haven. Wat begon als een verbale ruzie, escaleerde snel toen de man een fles van een tafel greep, deze kapot sloeg en de scherf als wapen begon te gebruiken.

De man ging agressief tekeer en viel daarbij willekeurige mensen aan. Twee mensen raakten ernstig gewond door de glasscherven. Ondanks pogingen van omstanders om de man te kalmeren en onder controle te krijgen, bleef hij zijn slachtoffers aanvallen totdat de politie arriveerde.

Paniek en Chaos

De terrassen langs de haven, normaal een plek van ontspanning en gezelligheid, veranderden in een chaotisch tafereel. Mensen schreeuwden en renden in paniek weg, terwijl enkele moedige omstanders probeerden de gewonde personen te helpen. Het personeel van nabijgelegen cafés en restaurants deed hun best om de situatie onder controle te krijgen en hulp te bieden aan de slachtoffers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *