Gepakt met kilo cocaïne

  • Home
  • Gepakt met kilo cocaïne

kilo-cocaineIBIZA – Toen agenten van de Nationale Politie een man in tegenovergestelde richting een straat in zagen rijden met zijn motor wilden ze de man aanhouden. Maar deze bleek niet van plan te zijn om te stoppen.

Toen de man op de vlucht sloeg zetten de agenten de achtervolging in om de verdachte aan te kunnen houden. Dit ging gepaard met hoge snelheden. De achtervolging ging door verschillende straten van Ibiza stad, maar uiteindelijk wisten de agenten de man aan te houden op de Via Romana. De politie fouilleerde de verdachte en nam ook een kijkje in de rugzak die de man droeg. Daarin troffen zij twee verpakkingen die samen meer dan een kilogram cocaïne bevatten.

De man werd aangehouden. Het blijkt de gaan om een Spanjaard die op zijn strafblad al een aantal zaken heeft voor onder andere drugsdelicten.

Na de aanhouding werd ook de woning van de verdachte meteen doorzocht en daar trof de politie nog eens honder gram cocaïne, een Taser pistool en 3.500 euro in contanten. De verdachte is in verzekering gesteld zonder een kans op vrijlating op borgtocht.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *