Gemeente onderzoekt illegaal feest

  • Home
  • Gemeente onderzoekt illegaal feest

black-party

De gemeente onderzoekt een illegaal feest in een villa

Op 20 oktober vond op Punta Arabi in een villa een feest plaats waarvoor geen vergunning was afgegeven, zo blijkt uit politie onderzoek.

Omwonenden hadden geklaagd bij de politie dat er ongewoon veel mensen rondom de villa aanwezig waren op 20 oktober. Twee politie agenten in burger begaven zich onder de bezoekers die stonden te wachten om naar binnen te gaan en kregen te horen dat ze zich in het zwart dienden te kleden omdat ze anders geen toegang kregen. De entree bedroeg 35 euro per persoon, zo kregen ze te horen en voor dat bedrag was één drankje inbegrepen. Als ze nog eens 100 euro extra betaalden dan kregen ze een VIP tafel en konden ze onbeperkt drinken. Voor 150 euro extra kreeg je een eigen privé kamer met badkamer.

De reclame voor het feest werd gemaakt via de sociale netwerken en voor wat daar te lezen viel zou het feest tenminste 12 uur duren, met mogelijk een afterparty die aansluitend plaats zou vinden.
Nadat de agenten hadden vastgesteld dat er geen verkeersproblemen waren en er geen geluidsoverlast was, hebben zij de organisatie in kennis gesteld van het feit dat zij in overtreding waren omdat een feest van deze aard uitsluitend doorgang kan vinden als de gemeente er een vergunning voor heeft afgegeven. Dat bleek niet het geval en er zal een sanctie volgen die mogelijk kan oplopen tot een bedrag van € 100.000.-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *