Geen code rood op Ibiza

  • Home
  • Geen code rood op Ibiza

Ook lekker weggewaaid in Nederland vandaag? Misschien kreeg je wel een tak op je kop, lekker dan. Of nog erger, gleed je, ongemakkelijk als je bent , onderuit toen die ene oh zo leuke buurman voorbij kwam lopen. Of zoals in mijn geval, allebei dus. Genieten!

Het KNMI heeft vandaag code oranje afgegeven aangezien er een zware Westerstorm over Nederland heen waait met “zeer hevige windstoten”. In sommige delen van het land, zoals Noord en Zuid Holland, is er zelfs code rood afgegeven. Er zijn al meerdere verkeersongelukken gebeurd en mensen worden vooral aangeraden binnen te blijven.

Pfff, je zou nu maar in Ibiza zitten. Hier geen code rood, oranje of geel te zien hoor. Ibiza gaat namelijk door een heerlijk winterse lente, waar men kan genieten van een zacht januari zonnetje.

Nou voor alle bofkonten op het zonnige Spaanse eiland; hier het weer voor de komende dagen.

Weer vandaag en morgen

Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Ibiza. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 16 graden Celsius en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 12 graden Celsius.

Komende 7 dagen

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Ibiza. De temperatuur stijgt tot 19 graden Celsius overdag, ’s nachts is het ongeveer 12 graden Celsius. De wind draait geleidelijk naar het westen en is vrij krachtig, windkracht 5. Na het weekend neemt de kans op zon toe en neemt de wind in kracht af tot windkracht 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *