15.4 C
Ibiza Town

Garbagerunning op het strand morgen

Moet lezen

vuil-casita-verdeIBIZA – De term #gabagerunning doet je wellicht denken aan een hardloopwedstrijd op een vuilnisbelt, maar in werkelijkheid betreft het een zeer goed initiatief van Casita Verde op Ibiza om het strand schoon te “sweepen”. Morgenavond is er een garbagerun.

Cala Conta kreeg in het late voorjaar bezoek van de sweepers, de kliffen lagen er bezaaid met plastic, lege pakjes sigaretten en andere troep. Het zandstrand van Port Des Torrent, rechts aan het eind van de baai van San Antonio werd al twee keer onder handen genomen en ook de bosrijke omgeving er achter werd schoongemaakt.

Voor morgenavond staat er dan dus een garbagerun gepland en je bent van harte uitgenodigd om je steentje bij te dragen aan een schoon Ibiza. Het begint morgen om 19.00 op Calo des Moro in San Antonio naast de Golden Buddha bar.

Meer informatie kan je op de volgende website vinden: ibiza-limpia.com

De Nederlandse Wendy ter Bekke vroeg al eens aandacht voor dit onderwerp:

[embedplusvideo height=”526″ width=”800″ editlink=”http://bit.ly/1zm8XW2″ standard=”http://www.youtube.com/v/mULukWW2Nbw?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=mULukWW2Nbw&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4987″ /]

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel