15 C
Ibiza Town

We gaan weer borrelen over 4 dagen

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Verandering van weer

Ibiza in de groei

Ses Salinas

start_of_spring_drinkAanstaande vrijdag is het tijd voor alweer de tweede borrel die georganiseerd wordt door Ibizavandaag. Op 21 maart is iedereen vanaf 21.00 uur welkom bij Clandestino.

Omdat op 21 maart de meteorologische lente officieel begint, vieren we dat met een gezellige borrel waarbij iedereen welkom is. Een mooie gelegenheid om je vrienden weer eens te ontmoeten, of om kennis te maken met andere mensen die op Ibiza wonen. Of om de gezichten achter Ibizavandaag eens in “real life” te zien. Het eerste glaasje champagne is voor onze rekening.

Omdat veel mensen de vorige keer zijn blijven plakken bij Clandestino en er een hapje gegeten hebben, raden we aan dat als je plannen hebt om ook iets van de voortreffelijke kaart te gaan kiezen om te reserveren. De zaak is niet erg groot en het zou jammer zijn als er geen tafels vrij zijn. Vanaf 21.00 zijn jullie allemaal van harte welkom. Vergeet jezelf niet aan te melden op de Facebook pagina van deze “Start of spring drink“. Op die pagina kan je ook het adres en telefoonnummer terugvinden van Clandestino.

Tot aanstaande vrijdag allemaal!

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!