Forbes over Ibiza

  • Home
  • Forbes over Ibiza

na-xamenaNEW YORK – Het zakenblad Forbes spreekt in haar laatste uitgaven van een trend onder de miljonairs en miljardairs van over de hele wereld om een deel van hun vakantie door te brengen op Ibiza.

In het hoogseizoen komen succesvolle ondernemers en beroemdheden naar het eiland om hun boten voor anker te leggen, waarna zij genieten van het eten, de natuur (..) en de feesten. Dat zegt Jim Dobsen, die het artikel op zijn naam liet zetten in de Amerikaanse editie van het blad. Er wordt in het artikel niets nieuws verteld, maar het is natuurlijk wel een goede reclame voor het toerisme op het eiland. Forbes was vooral onder de indruk van het resort bij Na Xamena, waar je volgens de Amerikanen geheel tot rust komt in een witgekalkt gebouw wat op 600 meter boven de zee aan een rots hangt; op nog geen 25 minuten rijden vanaf de hoofdstad.

Het Amerikaanse Forbes werd opgericht in 1917 en is gespecialiseerd in de wereld van business en finance. Het blad verschijnt in een oplage van 931.558 en de website heeft 27 miljoen unieke bezoekers per maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *