13.9 C
Ibiza Town

Flinke buit Roemeense inbrekersfamilie

Moet lezen

buit-roemenenSANTA EULARIA – De Guardia Civil hield deze week vijf leden van een Roemeense familie aan die zich schuldig gemaakt zouden hebben gemaakt aan een reeks inbraken in het noorden van Ibiza. Gisteren toonde de politie de buit van de criminele familie.

De Roemeense arrestanten waren drie mannen: S.M.R. van 31 jaar; I.C.G., 29, en M.D.R., geboren in 1995; en twee vrouwen, M.R. en D.R., van 49 en 41 jaar. Vandaag beslist de rechter of hun periode van voorlopige hechtenis zal worden verlengd omdat dan de eerste 72 uur verlopen zijn. De recherche sluit niet uit dat er op korte termijn nog meer mensen aangehouden zullen worden in deze zaak.

Bij huiszoeking in de woning van de familie bleek dat de recherche het bij het rechte eind had toen de familie in alle vroegte werd opgepakt. Het huis was bezaaid met goederen die naar alle waarschijnlijkheid van diefstal afkomstig zijn. Aangetroffen werden tal van sieraden, elektronica (computers, televisies en mobiele telefoons), diverse gereedschappen, kettingzagen en zelfs zwaarden, zoals te zien op de foto. Ook werd er € 3.285 in contanten gevonden en nog enkele vreemde bankbiljetten.

De gevonden items zijn te zien in het politiebureau van de Guardia Civil Can Sifre. Als je dus onlangs het slachtoffer bent geweest van een inbraak, dan kan je daar van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 9 en 14 uur om te zien of jouw eigen spullen er mogelijk tussen zitten.

buit-roemenen

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel