Feest in San Juan

  • Home
  • Feest in San Juan

vreugdevuurIn de nacht van 23 op 24 juni is het ieder jaar feest in San Juan. Na twee jaar onderbreking wegens de kans op bosbrand, zijn ook vreugdevuren weer toegestaan dit jaar.

Speciaal ter gelegenheid van het feest heet de gemeente speciale busdiensten ingezet die bezoekers naar het dorp brengt. Als je uit San Lorenzo komt reis je zelfs voor slechts 1 euro. De bussen rijden tot diep in de nacht, dus je komt altijd thuis. Het dorp is tijdens de festiviteiten geheel afgesloten en buiten het dorp zijn diverse plekken ingericht als parkeerterrein.

Ter gelegenheid van San Juan zullen er negen gecontroleerde vreugdevuren ontstoken worden. Op zondag is er een markt waar onder andere agro producten verkocht zullen worden en om 20.00 uur is er een klassiek concert bij Bis Bis, wat wordt opgevolgd door een rockconcert van D-Brios.

In het dorp zal tevens een Flower Power party gehouden worden met een optreden van DJ Javi Box, er is een wedstrijd wie de beste lokale wijn produceert, een mountainbike downhill wedstrijd en een kunstmarkt. Kortom: het hele dorp staat op zijn kop!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *