Fatboy Slim in de oude stad van Ibiza

  • Home
  • Fatboy Slim in de oude stad van Ibiza

fatboy-legendsFatboy Slim aka Norman Cook zal optreden als gastheer tijdens het IMS Legends Dinner op het zesde International Music Summit in Ibiza… De DJ en producer die recentelijk is aangekondigd om als eerste dj ooit op te treden bij het Britse lagerhuis, viert zijn langdurige loopban met een diner voor ingewijden.

Na het eten zal Norman een feest geven op een prachtige spot bovenop de oude stad in Ibiza. Behalve Fatboy Slim zullen ook Pete Tong en DJ Driiss acte de presence geven.

Nadat Norman te horen kreeg dat hij de IMS legends Award in ontvangst mocht nemen, vertelde hij: “Het is een enorme eer om deze prijs als derde in ontvangst te mogen nemen, na Carl Cox en Pete Tong. En ondanks de tiel van legend, ben ik nog steeds vol energie! Ibiza is een groot en belangrijk onderdeel van mijn leven en wat is er dan mooier om deze prijs te ontvangen, en dan ook nog eens op het eiland zelf. Voor mij zal de zomer in elk geval beginnen met een enorme glimlach!”

Fatboy Slim & Friends. Noman heeft een zeer denkwaardige line-up weten samen te stellen en heeft dan ook Pete Tong (mede oprichter van het IMS) weten te strikken om te draaien, samen met DJ Driis  (Idris Elba – The Wire / Luther) die onlangs nog in de BBC documentaire – How Clubbing Changed the World– te zien was en tegenwoordig resident is bij Love & Liquor in West Londen. Andere verwachte optredens zijn er van  Hot Since 82, Kaz James, en Tom Staar. Het evenement is gratis te bezoeken en de eerste 500 mensen die via de IMS website een kaartje kopen voor de Grand Finale op vrijdag 24 mei ontvangen daarnaast een speciale uitnodiging voor het feest op donderdag.

VIP tafels zijn aan te vragen via de email: JENNIFER@THESHOPIBIZA.COM

flatboy-slim-legends-flyer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *