13.9 C
Ibiza Town

Facebook groep Nederlanders op Ibiza

Moet lezen

IbizavandaagAls je op de hoogte wilt blijven van alles wat er gebeurt op Ibiza, dan lees je natuurlijk dagelijks onze website. Maar er zijn meer informatiebronnen voor wie niets wil missen.

Wat te denken van bijvoorbeeld onze clubbing website, waar je al het laatste nieuws en reports kunt lezen. Rechtstreeks vanuit de grote clubs op Ibiza. Vaak vergezeld van foto reportages. De clubbing site is uiteraard ook geheel in het Nederlands geschreven.

Maar er is nog meer, want als je wilt weten wat er speelt onder de Nederlanders die, al dan niet tijdelijk, op Ibiza wonen, sluit je dan vandaag nog aan bij de Facebook groep “Nederlanders op Ibiza“. De enige groep waar Nederlanders op Ibiza met elkaar communiceren. De groep telt inmiddels meer dan 600 leden, dus er is altijd wel iets te doen!

Een ander initiatief van Ibizavandaag is de groep Ibiza Houses. Of je nou een huis of appartement zoekt of aan wilt bieden: dit is dé groep op Facebook waar het allemaal gebeurt. Met dik 3100 leden de grootste groep op het gebied van onroerend goed op het eiland.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel