15.3 C
Ibiza Town

Engelsman in zee Ibiza [video]

Moet lezen

zwerver-catamaranIBIZA – Al enkele keren hadden de Spaans autoriteiten een Brit er van weerhouden op het vaste land om met een niet zeewaardige catamaran de oversteek te maken vanaf Cullera en Ibiza. Maar plots was de man toch verdwenen.

De afstand tussen deze twee bedraagt 148 mijl en de autoriteiten wilden ongelukken voorkomen omdat de boot verre van zeewaardig was en niet beschikte over de broodnodige navigatie apparatuur. Maar naar wat vanmiddag bleek had de durfal toch de oversteek gewaagd en hij werd gespot door opvarenden van een partyboot. Grote hilariteit alom want de man, slechts gekleed in een zwembroek, bleek het prima naar zijn zin te hebben. Nadat één van de opvarenden hem een fles champagne had overhandigd maakte hij een dansje als dank.

De laatste keer toen de man werd onderschept had hij een aantal plastic flessen gevuld met piepschuim om de boot te laten drijven. Toch liet hij weten naar Ibiza te willen varen. Hoe de man nu toch het eiland heeft kunnen bereiken is een raadsel. Ook is zijn bestemming op Ibiza onbekend. Hij is nog wel in de wateren ter hoogte van Punta Galera gesignaleerd.

[embedplusvideo height=”526″ width=”800″ editlink=”http://bit.ly/1qCeeUN” standard=”http://www.youtube.com/v/gfOyVMe8TW8?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=gfOyVMe8TW8&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1300″ /]

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel