Elrow in Amnesia

  • Home
  • Elrow in Amnesia

Nog geen plannen vanavond? Mooi! Want vanavond is het weer tijd voor een van de populairste feesten op het eiland: Elrow in de Amnesia. Het award-winning experimentele en kleurrijke feest organiseert deze zomer maar liefst 20 edities op het eiland, en vanavond is het jouw kans om dit mee te maken!

Voor de gene die geen idee hebben wat Elrow is, die kunnen het feest misschien nog het best vergelijken met Disneyland, maar dan voor volwassenen. Alleen worden hier de brave Mickey Mouse tenues verwisseld voor jurkjes die weinig aan de fantasie overlaten, en wordt het Disney snoepgoed ingeruild voor.. naja, vul de rest zelf maar in.

Binnen de muren van de Amnesia wordt er tijdens Elrow anderhalve ton confetti gestrooid, is er 1440 kg aan streamers, en worden er 10,800 opblaasbeesten aan de feestgangers uitgedeeld. Ook lopen er tijdens de Elrow feesten maar liefst 1640 acteurs rond en 180 performers die acts in de lucht uitvoeren.

Maar toch, Elrow kan je nou eenmaal niet in één alinea omschrijven. De enige manier om te begrijpen wat de Elrow feesten nou precies inhouden, is om er gewoon heen te gaan. Maar wees op tijd, want deze feesten zijn razend populair en altijd snel uitverkocht.

Dus trek je mooiste outfit uit de kast, doe je dansschoenen aan en maak je klaar op een onvergetelijke avond die gegarandeerd zal zorgen voor een prachtige instagramstory.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *