Elk jaar meer hotels op het eiland

  • Home
  • Elk jaar meer hotels op het eiland

Ibiza is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld, en het aantal hotels op het eiland weerspiegelt deze populariteit. Er zijn honderden hotels verspreid over Ibiza, elk met zijn eigen unieke charme en karakter. Deze variëren van grote, all-inclusive resorts die alle wensen van hun gasten vervullen tot kleinere, familiegerunde etablissementen die een meer persoonlijke touch bieden. Het exacte aantal hotels op Ibiza kan fluctueren met de opening van nieuwe hotels en de sluiting van oudere, maar het is duidelijk dat het eiland een rijke verscheidenheid aan opties biedt voor elke soort reiziger.

Het oudste hotel op Ibiza is een titel die vaak wordt toegekend aan Hotel Montesol. Gelegen in het hart van Ibiza-stad, aan de historische Paseo Vara de Rey, opende Hotel Montesol zijn deuren in 1933. Het is niet alleen het oudste hotel op het eiland, maar het is ook erkend als een nationaal historisch monument. Dit iconische hotel heeft de tand des tijds doorstaan en biedt nog steeds een ongeëvenaarde blik in de geschiedenis en cultuur van Ibiza, terwijl het zijn gasten voorziet van modern comfort.

Ibiza huisvest enkele van de meest unieke en bijzondere hotels ter wereld, elk met zijn eigen verhaal en ervaring. Hier zijn enkele opvallende voorbeelden:

  • Hacienda Na Xamena: Gelegen in het noorden van Ibiza, biedt dit hotel een adembenemend uitzicht op de zee vanuit zijn beroemde hangende zwembaden. Het is een oase van rust en luxe, ver weg van de drukte van de grotere toeristencentra.
  • Ca Na Xica – Spa & Hotel: Dit boutique hotel biedt een serene ontsnapping aan de realiteit, met prachtige suites, een spa van wereldklasse, en een focus op persoonlijke service. Het ligt te midden van de rustige natuur van het eiland, wat het ideaal maakt voor een ontspannende vakantie.
  • Ushuaïa Ibiza Beach Hotel: Bekend om zijn legendarische pool parties en live DJ-optredens, is dit hotel de ultieme bestemming voor muziekliefhebbers en feestgangers die op zoek zijn naar een luxe verblijf.
  • Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel: Dit duurzame hotel in Santa Eulalia biedt een moderne interpretatie van luxe, met een focus op ecologisch verantwoord toerisme. Het biedt een uitzonderlijke service, prachtige designkamers, en verfijnde gastronomie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *