Eivissa es el destino preferido por holandeses e italianos

  • Home
  • Eivissa es el destino preferido por holandeses e italianos

eivissa-wegwijzerIBIZA – “Eivissa es el destino preferido por holandeses e italianos”, dat kopt de Ibiza krant gisteren. Vertaald: Ibiza is de favoriete bestemming voor Nederlanders en Italianen. Er werd een onderzoek gedaan onder de online hotel aanbieders waaruit bleek dat Ibiza torenhoog favoriet is bij de Nederlanders.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Als Nederlanders online op zoek gaan naar een Europese vakantiebestemming dan tikken ze meestal Ibiza in als locatie, samen met de Italianen. De Zweden kiezen liever voor Mallorca, zo blijkt uit het onderzoek. Duitsers, vroeger altijd in de top vijf op Ibiza, laten het eiland grotendeels voor wat het is en zoeken naar een hotel in Barcelona of op het eiland Mallorca. Ibiza is inmiddels gezakt naar een negende plaats bij de Duitsers.

De Britten zoeken verrassend als eerste naar een hotel in Dubai en op de tweede plek vinden we de bestemming Benidorm.

Als de Nederlanders klaar zijn met zoeken op Ibiza dan is de eerstvolgende bestemming waarin interesse is Barcelona, daarna New York, gevolgd door Bali en Albufeira. In de top tien bij de Nederlanders vinden we ook Valencia en Mallorca overigens.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *