Eindhoven ontmoet Ibiza op beurs

  • Home
  • Eindhoven ontmoet Ibiza op beurs

bohemian-winter-fair-2016-flyerEINDHOVEN – In het Brabantse Eindhoven zal op 19 en 20 november de eerste editie van de Bohemian Winter Fair plaats gaan vinden. In het warme beursgebouw kun je dit weekend terecht om te shoppen, eten, naar muziek te luisteren en te drinken.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

 

Het is voor de eerste keer dat deze grote winterfair naar Nederland komt. In 2015 en begin 2016 waren er wel al voorjaarsedities, de IBIZA Xperience Fair. Vanwege het grote succes komt men nu dus ook met een wintereditie. Een bewuste keuze aangezien er steeds meer mensen uit Nederland, België én Duitsland op zoek zijn naar alternatieven voor de bestaande winterfairs. De Bohemian lifestyle brengt een gevoel van warmte en vrijheid met zich mee. Het blijft voor velen een magisch gevoel. Dit gevoel is juist wat de echte Boho liefhebber zo speciaal blijft vinden. Deze magische sfeer laat de organisatie zoveel mogelijk terugkomen op de beursvloer van ruim 7.200m2.

Bezoekers van de beurs hoeven zich geen moment te vervelen aangezien er voor ieder wat wils is. Van happy hippie tot luxury. Van kleding shoppen tot lekker eten en drinken. Bohemian is genieten en dat kan op deze 2-daagse beurs dan ook zeker. Iedereen die dus lekker nog wilt genieten van een nazomerweekend is van harte welkom. Meer informatie over de beurs en tickets: www.bohemianwinterfair.nl
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *