Van Eindhoven naar Ibiza met koffer drugs

  • Home
  • Van Eindhoven naar Ibiza met koffer drugs

eindhoven-airportEINDHOVEN – Op de Brabantse luchthaven Eindhoven Airport is een man aangehouden die op een vlucht naar Ibiza wilde vertrekken met een koffer vol met drugs. Het incident vond volgens de Marechaussee afgelopen donderdag plaats, maar is nu naar buiten gebracht.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Een 24 jarige Britse man wilde met een koffer vol drugs naar Ibiza, maar de Marechaussee stak hier een stokje voor op Eindhoven Airport afgelopen donderdag. Volgens de marechaussee ging het om een ‘grote hoeveelheid harddrugs’.

Na de arrestatie begon de recherche een groot onderzoek. Dat leidde dezelfde dag nog naar een woonhuis waar vanuit het drugstransport vermoedelijk werd voorbereid. Toen een arrestatieteam van de Koninklijke Marechaussee de volgende dag de woning binnenviel troffen ze geen andere verdachten aan, maar werden er wel pillen en vier doorgeladen vuurwapens gevonden.
Enkele dagen later meldde een medeverdachte, de 43-jarige eigenaar van het huis uit Amsterdam, zich vrijwillig bij de politie. Een derde verdachte, een 27-jarige Brit, liep deze week op straat toen hij door een politieman in burger werd herkend en kon worden aangehouden.

De politie Amsterdam pakte de man op en droeg hem over aan de Koninklijke Marechaussee. De drugs zijn in beslag genomen. De drie mannen zitten vast voor verder onderzoek.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *