Einde seizoen opruiming

  • Home
  • Einde seizoen opruiming

te-koop-model-tIBIZA – Het is weer einde seizoen en dat is de tijd dat mensen op Ibiza om allerlei verschillende redenen afscheid nemen van hun spulletjes. De één omdat hij alleen in het seizoen op het eiland is, de ander omdat de centjes op zijn na een heel seizoen stappen… Wij vonden de leukste items die nu te koop staan op het eiland.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
te-koop-model-t

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Ford Model T Hotrod uit 1923? Deze oldtimer is voorzien van een 3,5 liter motor die 300 pk levert. Voor € 26,900.- wisselt hij van eigenaar.

te-koop-beetle

Nog een klassieker! Deze Volkswagen Kever is volgens de verkoper in showroom conditie. Het bouwjaar is 1967 en voor slechts 12.000 euro ben je trotse bezitter van deze oldtimer.

te-koop-yurt

Ben je de torenhoge huren op Ibiza helemaal zat? En wil je helemaal Ibiza hip wonen? Dan is deze Yurt misschien wel wat voor jou. Als je je spaargeld voor 4.555 euro aanspreekt mag je de tent af komen breken en hem elders weer opzetten.

te-koop-ah-jaysus

Half bokser en half Duitse Shepard, zijn het geen schatjes? De prijs is onbekend, maar gezien de hoeveelheid hondjes op het eiland zal dat best wel meevallen.

te-koop-chairs

Mocht je nou binnenkort een bruiloft hebben dan zijn deze stoelen wellicht iets voor jou. Compleet met strik en overtrek. 115 stuks zijn er te koop voor een kleine 225 euro.

te-koop-retro-caravan

2.500 euro voor een oude caravan lijkt een smak met geld, maar deze is gemaakt van aluminium en zal daarom nooit roesten. Wel een beetje achterstallig onderhoud…

te-koop-scrambler

Fancy de kustlijnen van Ibiza verkennen? Dat kan op deze kleine 125 Suzuki offroad motorfiets. Een klein beetje werk zit er wel aan, maar daarom kost hij dan ook maar 600 euro.

te-koop-pool

Eindelijk kan die droom van een huis met zwembad dan waarheid worden. Voor de belachelijke prijs van 320 euro. Het water krijg je er gratis bij!

te-koop-drone

Het spioneren kan beginnen! De buurvrouw die topless aan het zwembad ligt, of een rondje rondom een jacht van een rijke sjeik. Het kan allemaal voor slechts 1.000. Camera is inbegrepen.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *