Een gids voor de underground muziekscene van ibiza

  • Home
  • Een gids voor de underground muziekscene van ibiza

Hoewel Ibiza bekend staat om zijn mainstream clubs en superster DJ’s, heeft het eiland ook een bloeiende underground muziekscene. Voor degenen die op zoek zijn naar een intiemere en authentiekere ervaring, bieden de underground locaties van Ibiza een verfrissend alternatief.

  1. DC-10: Misschien wel de beroemdste underground club, DC-10 staat bekend om zijn legendarische Circoloco-feesten, met top techno en house DJ’s.
  2. Akasha: Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze club zich op underground elektronische muziek en biedt een ontspannen sfeer en een eclectische line-up.
  3. Tipic Formentera : Een verborgen parel, Tipic gelegen op Formentera biedt een gezellige omgeving met een sterke focus op lokale en internationale underground artiesten.
  4. Ibiza Underground: Gelegen in San Rafael, is deze club favoriet bij de lokale bevolking en biedt een no-nonsense, muziekgerichte ervaring.

Deze locaties bieden een persoonlijkere en meeslepende ervaring, waardoor muziekliefhebbers op een dieper niveau kunnen verbinden met de artiesten en de muziek. De underground scene in Ibiza wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en inclusiviteit, wat de geest van vrijheid en creativiteit van het eiland weerspiegelt.

Posted in Al het nieuws MuziekTagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *