Een geweldige kerst op Ibiza

  • Home
  • Een geweldige kerst op Ibiza

Wil je graag in een lekkere temperatuur kerst vieren? Weg van de kou en misschien zelfs weg van de sneeuw? Het wordt tijd om een planning op tafel te gooien. Wij hebben de leukste Ibiza kerst plekjes voor je op een rijtje gezet.

Spanjaarden vieren de kerst lekker uitbundig. Je denkt misschien dat het vrij rustig is op Ibiza met kerst? Dat valt wel mee.. de restaurants zijn met kerst vrijwel vol. Veel mensen genieten van de kerst in de zon.  Dus wij raden je aan om van te voren te reserveren.

Kerstmarkten
Er zijn genoeg kerstmarkten op Ibiza. Zo is er op elk pleintje wel een kerstmarkt te vinden. De leukste hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Las Dalias: Hier staan kraampjes met veel eten en drinken, muziek en kerst artikelen. Ook vind je hier muziek voorstellingen in een onvergetelijke kerstsfeer.

De Vara de Rey:  het belangrijkste plein in de stad Ibiza, staat geheel in het teken van de kerst. Bezoekers kunnen er een kermis bezoeken, lekkere hapjes eten en een kerstmarkt bezoeken.

Ook de bekende Hippie Markten zullen omgetoverd worden tot kerstmarkten.

Kerstversiering op Ibiza

Op het pleintje van Santa Eularia staat elk jaar een hele grote kerstboom. Hier komen de inwoners naartoe omdat je bij dit pleintje heerlijk kan eten in geweldige kerstsfeer. Ook wordt er elk jaar een avond georganiseerd waarbij de inwoners kerstliedjes gaan zingen onder het genot van een lekker hapje en een drankje.

Op Paseo de Vara de Rey in Ibiza stad zal een grote verlichte kerstboom staan. Hier vind je ook de mooie restaurants die hun menu zullen aanpassen naar een heerlijke kerstmenu.

Dus weg met die handschoenen en de mutsen: We Are Going To Ibiza!

Oh en als je naar Ibiza gaat… veel mensen gaan klif kerstduiken. Houd onze Instagram in de gaten (Ibizavandaag.nl) voor waar je het beste kan duiken 🙂

klif-kerst-3-1.jpg
Kijk voor hotel bookingen in de menubalk bij Hotels.
Boek nu en betaal eventueel pas tijdens je verblijf!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *