15 C
Ibiza Town

Een auto huren op Ibiza? Voorkom lang wachten op de luchthaven.

Moet lezen

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

goedkope-huurauto-ibizaVorig jaar hebben we in het hoogseizoen verschillende mensen gesproken die bij de grote autoverhuurders een auto gereserveerd hadden. Dat is handig bij aankomst. Dat dachten ze dan…

In de maanden juli en augustus zinkt het eiland bijna in de Middelandse Zee, zo druk is het dan op Ibiza. En als je op Ibiza aankomt voor je welverdiende vakantie dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar je bestemming. De meeste bezoekers huren voor de periode dat ze op het eiland verblijven een auto. En het afhalen van de auto moet iets zijn wat natuurlijk zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt. De praktijk blijkt helaas anders. Het is in de zomer, zonder te overdrijven, geen uitzondering dat je anderhalf uur bij het verhuurkantoor moet wachten voor je aan de beurt bent.

Ibizavandaag autoverhuur brengt daarin verandering! Zodra je bent geland ga je meteen met je koffers en andere bagage naar de parking op de luchthaven. Daar is onze eigen balie en de door jou gereserveerde auto staat gewassen en al klaar voor vertrek. Je zet je handtekening en je kunt meteen vertrekken; met een volle tank benzine. Het parkeerkaartje is ook al betaald. Sneller kan het niet.

Als je weer vertrekt van Ibiza zorg je dat de auto afgetankt weer wordt achtergelaten op de parking van de luchthaven en wij zorgen er voor dat de auto naar de verhuurder wordt geretourneerd.

Het aanbod is enorm en je hebt al een huurauto voor slechts 19 euro per dag.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!