Educatieve kajak tour

  • Home
  • Educatieve kajak tour

In mei is er genoeg te doen op het eiland. De vele openingsfeesten markeren natuurlijk de start van de zomer, maar er zijn ook genoeg educatieve activiteiten die plaatsvinden tijdens deze maand op Ibiza.

Van zaterdag 5 mei tot zaterdag 26 mei kan je je iedere zaterdag opgeven voor een bijzondere kajak tour dat wordt georganiseerd door Kayak Ibiza. Tijdens deze tour zal je behalve kajakken ook ontdekken waarom de posidonia plant zo belangrijk is voor het ecosysteem van Ibiza en Formentera. Je krijgt ook de mogelijkheid om te gaan snorkelen en deze bijzondere plant van dichtbij te bekijken.

De posidonia plant is nu helemaal een hot item aangezien er recent een campagne is gelanceerd om meer aandacht te krijgen voor de plant. De plant leeft op de bodem van de zee en zorgt ervoor dat de wateren rondom Ibiza en Formentera helder en schoon blijven.

Elke zaterdag ochtend om 10.30 start de tour en deelname aan deze excursie is gratis. Om je in te schrijven voor de tour stuur dan een mail naar : informacionturistica@eivissa.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *