E-smoking maakt stoppen makkelijk

  • Home
  • E-smoking maakt stoppen makkelijk

nieuwe-rokenStraks met oud en nieuw gaan er weer veel mensen stoppen met roken. Lang niet iedereen is echter succesvol met stoppen, maar de E-smoking sigaret brengt daarin wellicht verandering.

Roken is gezelligheid. Net zoals het nuttigen van een verfrissende alcoholische versnapering dat is. Het enige nadeel: roken is ongezond en kan grote schade berokkenen aan zowel jezelf als je omgeving. En alsof dat nog niet genoeg is; je wordt als roker vandaag de dag met een scheve nek aangekeken. Bijna nergens mag je meer roken. Dit alles maakt het roken steeds minder gezellig en meer en meer een nutteloze verslaving. De E-smoking Premium biedt daarin uitkomst. Rook gezonder en gezelliger!

E-smoking Premium elektrische sigaret

De meeste elektronische sigaretten zijn een flink stuk groter dan een normale sigaret. Hierdoor voelt het roken onnatuurlijk aan en zullen de meeste rokers al snel naar hun oude gewoontes teruggrijpen. De E-smoking Premium is 8,1 centimeter lang en is daarmee precies even lang als een normale sigaret! Het roken van de E-smoking Premium zal dan ook natuurlijk aanvoelen. Nimmer zal je het idee hebben een elektronische sigaret vast te houden.

Het nieuwe roken

Het mooiste van de E-smoking Premium is echter het roken zelf. De E-smoking Premium kent geen tabak, maar voelt en proeft wél als een normale sigaret. Je inhaleert waterdamp, smaakstoffen en eventueel nicotine. Doordat je, naast nicotine, geen schadelijke stoffen inhaleert en uitblaast, mag je de E-smoking Premium overal gebruiken. Zelfs in horecagelegenheden. De overstap van een sigaret naar de E-smoking Premium is een kleine. Je houdt de gewoonte in stand, slechts een aantal nuances verschuiven. Mocht je geen ontwenningsverschijnselen willen, dan kan je altijd patronen met nicotine bestellen. De E-smoking Premium is zowel handig voor mensen die gezonder willen roken, als voor mensen die al gestopt zijn maar toch de handeling missen.

Stop op 1 januari met het inhaleren van teer en andere schadelijke stoffen en bestel de E-smoking Premium starterkit. Ter kennismaking geen verzendkosten en een gratis cartridge naar keuze als je op Ibiza woont!

Klik hier om te bestellen

E-smoking starterkitE-smoking cartridges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *