Druk weekend voor politie

  • Home
  • Druk weekend voor politie

politie-ibizaIBIZA – Het afgelopen weekend heeft de politie in Ibiza stad haar handen vol gehad aan wetsovertreders. Volgens een woordvoerder was het zelfs één van de drukste weekeinden van het seizoen. Wellicht denken de ondernemers en burgers dat de politie soepeler is zo aan het einde van het seizoen, maar niets in minder waar.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
In totaal werden er alleen voor het draaien van muziek zonder de juiste vergunning 12 boetes uitgedeeld dit weekend in Ibiza stad. Daarnaast werd er ook vier keer opgetreden tegen mensen die geluidsoverlast veroorzaakten.

Bij een vechtpartij in het havengebied van de stad kwam de politie tussenbeide en werden er drie aanhoudingen verricht. In het zelfde gebied werden twee mensen aangehouden wegens openbare dronkenschap en er werd een fietsendief in de kraag gevat.

Even verderop werd er in de wijk naast de Vara de Rey opgetreden tegen een agressieve bestuurder die onenigheid kreeg met een parkeercontroleur.

Rondom de stad werden bij diverse alcoholcontroles 17 mensen huiswaarts gestuurd met een boete omdat ze te veel op hadden en twee bestuurders hadden zoveel op dat ze mee moesten naar het bureau. Naast de boetes voor te veel alcohol achter het stuur werden er nog 29 andere boetes uitgeschreven dit weekend in het verkeer.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *