Drugssupermarkt aan huis

  • Home
  • Drugssupermarkt aan huis

drugssupermarktIBIZA – De nationale politie heeft op 8 mei een aanhouding verricht omdat iemand een complete drugssupermarkt had gehuisvest in een woning. Ook was er een wietkwekerij in de woning.

Volgens een verklaring van de Nationale Politie die te lezen is in het persbericht vonden de agenten een hele drugs supermarkt bestaande uit een wiet kwekerij met 60 planten, 120 gram cocaïne, 250 gram amfetamine, 19 gram speed, xtc pillen, een halve kilo hasj, meer dan 1 kilogram marihuana en 12 gram MDMA.

Ze vonden ook twee precisieweegschalen, verschillende stoffen om drugs te versnijden en ander materiaal benodigd voor de bewerking en verpakking van drugs. Ook werd er € 12.500 in contanten aangetroffen.

De nationale politie meldde dat het onderzoek “begon op een nogal merkwaardige manier.” Een paar weken geleden werd de bewoner van het huis aangehouden voor een burenruzie. Toen de agenten hem mee wilden nemen zagen ze dat hij op blote voeten liep. Ze boden hem aan even schoenen thuis te pakken maar dat weigerde de man pertinent. De recherche vond dit zo verdacht dat ze besloten het pand daarna enige tijd in de gaten te houden. Onderzoek leerde al snel dat er drugs werd verhandeld en de rechter gaf toestemming tot huiszoeking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *