Drugsgebruikers behandeld in Can Misses

  • Home
  • Drugsgebruikers behandeld in Can Misses

drugsmisbruikIBIZA – De afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis Can Misses in Ibiza heeft 18 gevallen gehad van drugsmisbruik het afgelopen weekend. Kennelijk is er toch weer voldoende drugs het eiland op gesmokkeld.

Tijdens de openingsfeesten, die het afgelopen weekend plaatsvonden, is er altijd een piek in het aantal meldingen. Volgens de gegevens van het ministerie van Volksgezondheid in Ibiza en Formentera waren er in het ziekenhuis in totaal 620 mensen behandeld tijdens dit weekend, waarvan 18 gevallen binnen kwamen voor drugsgebruik. Dat komt neer op drie procent van het totaal aantal behandelingen waarbij drugs betrokken is. Op vrijdag werden 155 mensen behandeld en drie daarvan voor drugsmisbruik. Op zaterdag waren dat er wat minder; 147 gevallen waarvan vier voor drugs. Zondag werd het meeste drugs gebruikt want toen waren er 169 gevallen behandeld waarvan zes voor drugsmisbruik en tenslotte op maandag nog vijf van de 149 behandelingen.

Alle personen die voor drugsmisbruik behandeld werden waren volgens het ziekenhuis lichte gevallen en iedereen is inmiddels weer ontslagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *