15 C
Ibiza Town

Dronken Engelsen dwingen piloot tot landing

Moet lezen

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Verandering van weer

dronken-schotEen Ryanair vlucht van Glasgow naar Ibiza heeft een tussenlanding gemaakt in de Franse stad Beauvais (Oise) gisteravond vanwege de chaos veroorzaakt aan boord veroorzaakt door vijftien jonge Schotten.

Dit wist de Franse krant Le Figaro te melden gisteren. De Schotten waren ernstig onder invloed van alcohol. In het Duty Free gedeelte op de luchthaven van Glasgow hadden de 16 flink drank ingeslagen, wat genuttigd werd aan boord van de Ryanair vlucht. Al dansend en schreeuwend maakte zij het het personeel onmogelijk om normaal te werken. De piloten zagen geen andere optie dan de landing op de luchthaven van Beauvais. De politie moest ingrijpen om de geagiteerde passagiers van boord te halen. Even na de klok van twee werden de mannen weer heengezonden uit het politiebureau in de Franse stad.

Op 6 augustus was er een soortgelijke gebeurtenis, toen een vlucht van Ryanair afkomstig uit Glasgow verstoord werd. Een tussenlanding was toen niet nodig, maar de Guardia Civil hield wel verschillende mensen aan bij de aankomst op Ibiza.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!