Drietal jat uit hotelkamers

  • Home
  • Drietal jat uit hotelkamers

Inbraak hotelkamers IbizaIBIZA – De nationale politie op Ibiza heeft drie mensen aangehouden die er van verdacht worden te hebben ingebroken in tenminste 38 hotelkamers in Ibiza, San Antonio en Madrid.

Twee van de aangehouden personen, mannen, hebben de Roemeense nationaliteit en zijn 26 en 28 jaar oud. De derde betreft een Spaanse vrouw van 21 jaar. De arrestatie was het resultaat van een onderzoek dat vanuit Madrid geïnitieerd werd door de leden van groep II van de gerechtelijke politie.

De zaak kwam tot een einde toen de criminelen hun activiteiten voortzetten op Ibiza en ze door het het Korps Landelijke Politiediensten vanuit Madrid als daders konden worden aangemerkt. Er werd in Ibiza stad in vier hotels ingebroken in totaal 15 kamers en daarbij werd 2.100 euro buitgemaakt. Deze inbraken vonden plaats tussen 12 en 17 juni.

In San Antonio stalen de vermeende dieven € 3.070.- uit zeven kamers van één hotel.

Onderzoek leerde uit dat de trio tussen 29 mei en 11 juni in Madrid in zeven hotels inbrak in 16 kamers, wat een buit opleverde van € 6.520.-, $ 1.200.- 35 pond en een heleboel sieraden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *