Drie dagen Ibiza Fashion op de Catwalk

  • Home
  • Drie dagen Ibiza Fashion op de Catwalk

Gister avond is de Adlib Ibiza van start gegaan; één van de meest belangrijke mode events van het jaar op Ibiza. Drie dagen lang wordt typische Ibiza fashion gepresenteerd op de catwalk, van zowel bekende als opkomende fashiondesigners. De show zelf wordt gepresenteerd door top fashionistas en beroemdheden.

Tijdens het fashion event worden er schitterende collecties gepresenteerd, samengesteld door 17 verschillende internationale ontwerpers. De show staat in het teken van de beroemde Ibiza fashion, dus denk aan de hippie style en boho chique.

Je kan unieke kledingstijlen voor vrouwen en mannen op de catwalk verwachten, maar ook zullen accessoires en sieraden aan bod komen.

Gister avond was de eerste show in de Marina Botafoch, waar men massaal op is afgekomen. Maar voor de gene die er niet bij konden zijn, die hebben mazzel: vanavond is er nog een tweede show die om 21.00 zal starten.

Vanavond zullen onder andere het wereldberoemde model Toya Montoya, en Miss World 2015 Mireia Lalaguna meelopen.

Dit jaar wordt de 47e editie van het Ibiza Adlib gehouden, en daarmee is het de oudste catwalk show die er is.

Dus ga naar Ibiza stad vanavond en laat je inspireren door de catwalk! Je zal vast nog genoeg leuke feestjes en gelegenheden hebt deze zomer waarbij je goed voor de dag moet komen..

Wil je meer weten over Adlib Ibiza? Bekijk dan hier hun website voor meer informatie!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *